Μοιράσου το Άρθρο

Ντα Λουζ, Λισαβόνα 4 Ιουλίου 2004, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας γράφει την πιο όμορφη ιστορία με όλους τους Έλληνες στα ουράνια!

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

188
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το έπος του 2004 θα μνημονεύεται για πάντα, ιδιαίτερα για όσους έζησαν τον κάθε αγώνα την διαδρομή μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Για κάθε Έλληνα που μαζευόταν με τους φίλους του σε σπίτια ή μαγαζιά και κυριολεκτικά όλοι μαζί στο τέλος κάθε αγώνα ραντεβού στην Ομόνοια.

.

Σαν Σήμερα λοιπόν πριν 19 Χρόνια, μία ονειρική Εθνική Ελλάδος με μαέστρο τον Οττο Ρεχάγκελ και αρχηγό τον Θοδωρή ζαγοράκη σηκώνει το κύπελλο Ευρώπης μέσα στη Λισαβόνα νικώντας την οικοδέσποινα ομάδα για δεύτερη φορά.

.

.

Στη διαδρομή προς το κύπελλο η Ελλάδα είχε να αντιμετωπίσει, η Γαλλία που υπερασπιζόταν τον τίτλο, την πανίσχυρη τότε ομάδα της Τσεχίας, την Ρωσία και την Ισπανία. Αλλά τα λόγια Πραγματικά είναι περιττά μπροστά στα συναισθήματα που μας γεμίζουν τα βίντεο από τα αφιερώματα της πορείας της Εθνικής Ελλάδος ας απολαύσουμε και πάλι:

.

.

Η ομάδα του τελικού :

Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Φύσσας, Δέλλας, Καψής, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος (76′ Βενετίδης), Βρύζας (81′ Παπαδόπουλος), Χαριστέας

Από MacedoniaNET