Μοιράσου το Άρθρο

Όλα έγιναν σε μαγαζί στην Κοζάνη . Οι αστυνομικοί είχανε μπει για έλεγχο στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου έγραψαν πρόστιμο σε μια εργαζόμενη η οποία έχει κατεβάσει λίγο την μάσκα για να πιει νερό. Παράλληλα έκοψαν και δεύτερο πρόστιμο και σε μια άλλη εργαζόμενη η οποία ήταν εκει εκτός ωραρίου εργασίας.

Όπως αναφέρει το kozanmedia Ο καταστηματάρχης αντέδρασε έντονα ζητώντας από τους αστυνομικούς τα πιστοποιητικά νοσήσεις μια και είχανε μπει στο χώρο εσωτερικά του μαγαζιού.

Εκείνοι με τη σειρά τους αντέδρασαν αρνητικά και ανέφεραν ότι δεν μπορεί να τους ελέγξει κάποιος, αυτή είναι αρμοδιότητα μόνο της αστυνομίας!

Ανέφεραν ότι είναι εμβολιασμένοι. Πρόσθεσαν οτι εντάσσονται στον ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους όποτε δεν είναι υποχρεωμένοι να το αποδείξουν σε κανέναν.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε και μποροστά σε έναν πελάτη ο οποίος είναι δικηγόρος. Ο δικηγόρος πήρε θέση και τους ενημέρωσε ότι είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να δείχνουν τα πιστοποιητικά τους.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί πολύ μεγάλη ένταση. Οι δύο πλευρές να κατεληξαν στο αστυνομικό τμήμα με μηνύσεις εκατέρωθεν.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *