Μοιράσου το Άρθρο

Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, φέρνει μία νέα οικονομική ενίσχυση την «επιταγή ακριβείας 2» ώστε να στηρίξει τα νοικοκυριά ακόμα περισσότερο.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

76
Πως βρίσκετε τις τιμές των καλοκαιρινών προορισμών στην Χώρα μας

Η δημοσκόπηση έληξε!

.

Δεδομένο θεωρείται η νέα οικονομική ενίσχυση από την πλευρά της κυβέρνησης ή επιταγή ακριβείας 2 με το επίδομα των 200 ευρώ, να στηρίζει έστω και λίγο τα ελληνικά νοικοκυριά.

.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης έχει προαναγγείλει να δοθεί επιταγή ακρίβειας.

.

Οι δικαιούχοι.

.

Ειναι ένα επίδομα ίδιο με το «μοντέλο» που δόθηκε το Πάσχα. Σε πρώτη φάση πρέπει να στηριχθούν οι πιο ευάλωτοι πολίτες με το ποσό των 200 – 230€ που πλήττονται περισσότερο από την ακρίβεια ενώ σε δεύτερη φάση η οικονομική ενίσχυση, – ίσως μικρότερη των 200€ – , να δοθεί σε περισσότερα νοικοκυριά με εφαρμογή εισοδηματικών κριτηρίων.

.

Το είχε γίνει με την πρώτη επιταγή ακριβείας

.

Το περασμένο Πάσχα κυβέρνηση έδωσε την πρώτη επιταγή ακρίβειας για να στηρίξει:

676.735 χαμηλοσυνταξιούχους
166.982 άτομα με αναπηρία που εισπράττουν προνοιακό επίδομα
34.964 ανασφάλιστοι υπερήλικες
625.000 οικογένειες με παιδιά (επίδομα Α21)
241.281 δικαιούχοι εγγυημένου εισοδήματος

.
Με το ποσό των 200€ να κατατίθεται στους λογαριασμούς των τριών πρώτων κατηγοριών, ενώ οι δύο τελευταίες κατηγορίες πληρώθηκαν μία επιπλέον δόση

.

Από MacedoniaNET