Μοιράσου το Άρθρο

Μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί κάποιος στη φυλακή αν αποδειχθεί ότι κόλλησε επίτηδες με στόχο τη φυσική ανοσία! Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας FOPH ανεφερε ότι η σκόπιμη εξάπλωση του ιού θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιον πολίτη σε έως και πέντε χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Radio Télévision Suisse.

Στο καβαλι δεν έγινε κάποια σαφή αναφορά στους νόμους και την νομοθεσία. Παρόλα αυτά από ότι φαίνεται η προειδοποίηση έρχεται λόγω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσπιστία στα εμβόλια. Πράγμα όμως που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί αρκετοι δική μας γιατροί είχαν αναφέρει το παρελθόν ότι η φυσικοί ανοσία (πηγή 2) είναι επαρκής, αν και η έρευνες συνεχώς προχωρούν.

.

Οι επιστήμονες διευκρινίζουν πως τα συμπεράσματα δεν πρέπει να ερμηνεύονται με απολυτότητα και, κυρίως, δεν μειώνουν την αξία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού ούτε και της βαρύτητας του κόστους από τη φυσική ανοσία

«Ειμαι κατά της αυτομόλυνσης, τίποτα δεν μπορεί να ελεγχθεί με φυσική μόλυνση. Είναι 10 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τη φυσική μόλυνση σε σχέση με το εμβόλιο, που είναι ένα ασφαλές προϊόν».

Claude-François Robert – Γιατρός

Από MacedoniaNET