Μοιράσου το Άρθρο

Μία επεισοδιακή καταδίωξη εξελίχθηκε μεσημβρινές ώρες στην παραλία του Βρωμονερίου στην περιοχή των Γαργαλιάνων μετην ομαδα ΟΠΚΕ να συμμετέχει στην σύλληψη των δύο δραστών.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

269
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ενας 25χρονος Ρομά ήταν ο λόγος που ξεκίνησε μία επεισοδιακή καταδίωξη με μεγάλες υλικές ζημιές. Ο Ρομά προσπάθησε να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα κοντά στην παραλία του βρωμονέριου. Οι αστυνομικοί όμως αντιλήφθησαν και αυτός προσπάθησε να διαφύγει άμεσα.

Εγκατέλειψε το όχημα που πηγε να διαρρήξει και μπήκε μέσα σε ένα άλλο όχημα μαζί με ακόμα τρεις επιβαίνοντες. Αμέσως ανεπτυξαν ταχύτητα για να διαφυγουν την σύλληψη.

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν την καταδίωξη και τους έκαναν σήματα οπτικά και ηχητικά με σκοπό να σταματήσουν, ματαια ομως καθως το καταδιωκόμενο όχημα που μέσα επέβαινε ο 25χρονος Ρομά ανέπτυξε παραπάνω ταχύτητα ενώ παράλληλα έκανε ελιγμούς διαφυγής.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα ΟΠΚΕ η οποία έστησε μπλόκο 1ο χλμ Βρωμονερίου – Γαργαλιάνων. Παρόλα αυτά οι δράστες εμβόλισαν το όχημα της ομάδας οποίο και διέφυγαν αφήνοντας πίσω τους μεγάλες ζημιές χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος.

Ο 25χρονος Ρομά είναι γνωστός στις αρχές και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην ευρύτερη περιοχή.

ertnews.gr

Από MacedoniaNET