Μοιράσου το Άρθρο

Μιλάμε για την πρώτη επιβεβαιωμένη αποζημίωση απο παρενέργειες εμβολίου. Την αποκάλυψη την έκανε η Γεωργία μπιτάκου στο ProNews.

Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Συλλιγαρδος είναι ο πρώτος Έλληνας ο οποίος έλαβε αποζημίωση από παρενέργεια του εμβολίου Phizer.

Αποζημίωση

Κωνσταντίνος συλλιγάρδος ζει και Εργάζεται στο Βιετνάμ. Μάλιστα πρόσφατα είχε βγει στην τηλεόραση για το επιτυχημένο κέντρο ξένων γλωσσών που έχει φτιάξει στην περιοχή.

.

Οπως ανέφερε η Γεωργία μπιτάκου ο Κωνσταντίνος συλιγάρδος έλαβε αποζημίωση μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, γιατί λόγω επιπλοκών πήγε να χάσει τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή.

.

Λογω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και ταξιδίων στο εξωτερικό ο επιχειρηματίας έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου. Λίγες μέρες αργότερα και με πόνο στο στήθος κατέληξε στο νοσοκομείο raffles στη Σιγκαπούρη. Οι γιατροί του είπαν πάσχει από μυοκαρδίτιδα σαν αποτέλεσμα του εμβολίου. Ο επικεφαλής γιατρός του απαγόρευσε να κάνει τη δεύτερη δόση με οποιοδήποτε mRNA σκεύασμα μέχρι να υπάρχουν νέα δεδομένα.

Ο επιχειρηματίας αξίωσε αποζημίωση της τάξεως των 10.000 δολαρίων από το κράτος της Σιγκαπούρης. Την οποία και πήρε δύο μήνες μετά.

Πηγή ProNews

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *