Μοιράσου το Άρθρο

Το σκηνικό συνέβη στο εμβολιαστικό κέντρο της μεταμόρφωσης. Η εν λόγο γυναίκα είχε πάει για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα άρχισε να τρέχει με το που της κάναν τη δεύτερη δόση. Πρόκειται για μία γιατρό εξήντα ενός ετών. Την ώρα που γινόταν η δεύτερη δόση ζήτησε από τη νοσηλεύτρια να της χορηγήσει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο που είχε μαζί της.

Η νοσηλεύτρια απάντησε πως οι νόμοι είναι σαφής και δεν μπορούσε να προβεί σε αυτή την πράξη. Αμέσως η γυναίκα έφυγε τρέχοντας προς την έξοδο με τη νοσηλεύτρια και την εφημερεύουσα γιατρό να την κυνηγούν από πίσω.

Η γυναίκα μπήκε στο αμάξι που την περίμενε ο άντρας της ενώ η εφημερεύουσα γιατρός προσπάθησε να την σταματήσει. Ορμώντας από το παράθυρο κατάφερε να τραβήξει τη σύριγγα, όχι όμως την βελόνα. Ο οδηγός σε μία αστραπιαία κίνηση πάτησε Γκάζι και εξαφανίστηκε μαζί με τη γυναίκα του.

Η γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και αμέσως κάλεσαν την πολιτική προστασία και την αστυνομία από το εμβολιαστικό κέντρο

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *