Μοιράσου το Άρθρο

Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα γίνει στις 11:00 στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πρώτη φορά φέτος την πετάξει στον ελληνικό ουρανό το θρυλικό Supermarine Spitfire MJ755 σε σχηματισμό με ένα F-16 της 335 Μοίρας “Τίγρης”.

Με απόφαση του περιφερειάρχη ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου μέτιου, παρέλαση μόνο στρατιωτικών τμημάτων θα γίνει στις περιφερειακές ενότητες Καβάλας Δράμας Ξάνθης Έβρου και Ροδόπης.

Οι παρελάσεις θα διεξαχθούν με αυστηρά μέτρα προστασίας. Οι θεατές θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Όσοι θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα είναι σε απόσταση μεταξύ τους ασφαλείας.

Η σχετική οδηγία από το υπουργείο υγείας αναφέρει:

«Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, την ώρα της παρέλασης, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα, σε αντίθεση με τους παρελαύνοντες, για τους οποίους η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική αφού θα είναι στοιχισμένοι. Οσοι παρελάσουν, θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση -εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση- να φορούν τις μάσκες τους».

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *