Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί η τελετή της αφής της φλόγας για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες “Πεκίνο 2022”.

H επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 11:30 η ώρα. Η τελετή θα γίνει παρουσία της προέδρου της δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Πρωθιέρεια η Ξανθή Γεωργίου και χορογράφος η Άρτεμις Ιγνατίου. Πρώτος λαμπαδηδρόμος ο χιονοδρόμος Γιάννης Αντωνίου και δεύτερη η Κινέζα Λι Γιάιγιουν, κάτοχος πέντε Ολυμπιακών Μεταλλίων στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 1998, 2002 και 2006, ενώ η λαμπαδηδρομία θα ολοκληρωθεί με τον Βασίλη Παπαβασιλείου.
Παράλληλα σήμερα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΔΟΕ.
Πηγή Photo Eurokinisi Sport.
I was reading some of your posts on this internet site and I conceive this site is rattling instructive!
Continue posting.Expand blog
Urgent cleaning specialists, turned disaster into perfection. Our emergency cleaning heroes. Rapid response appreciation.
Dry Cleaning in New York city by Sparkly Maid NYC