Μοιράσου το Άρθρο

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης γνωστός ως «Τοξοβόλος του Συντάγματος» έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας το Φεβρουάριο του 2011 και εκτίει ποινές φυλάκισης για ένοπλες ληστείες τραπεζών και απόπειρα ανθρωποκτονίας στη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας εκδοσε και δημοσίευσε βούλευμα κατά το οποίο ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποφυλακίζεται.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας που εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε σήμερα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης απολύεται από τις φυλακές. Μετά την εξαντλητική απεργία πείνας και δίψας, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους γιατρούς του Ασκληπιείου Νοσοκομείου ως άκρως επικίνδυνη για την ζωή του. Στόχος πλέον είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όσους και όσες στάθηκαν στο πλευρό του, με οποιονδήποτε τρόπο, στον μακρόχρονο και δύσκολο αγώνα που ξεκίνησε πριν από ένα και πλέον έτος και οδήγησε στην σημερινή δίκαιη απόφαση του συμβουλίου.

Γιώργος καρκανιάς δικηγόρος του Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο Γιάννης Μιχαληλίδης,είχε συλληφθεί μαζί με άλλους τέσσερις νεαρούς τον Φεβρουάριο του 2013 για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Πριν από τη σύλληψή είχε εμπλακεί και σε αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς την Πεύκη. Τότε, μαζι με εναν συνεργό του είχαν πυροβολήσει αστυνομικό, η ζωή του οποίου σώθηκε από το αλεξίσφαιρο που φορούσε.

Από MacedoniaNET