Μοιράσου το Άρθρο

Εθελοντές της περιοχής της Αφυτου σε συνεργασία με την κοινότητα δημιούργησαν μικρα υπέροχα εργα τέχνης πανω σε τενεκέδες τυριού.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

387
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η συγκεκριμένη δράση με το ονομα «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΥΡΙΟΥ» ολοκληρώθηκε δείχνοντάς μας ότι ένας απλός τενεκές Στεργίου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα έργο τέχνης αν υπάρχει ταλέντο και μεράκι.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Το θεμα ηταν προσωπογραφίες ποιητών μουσικών ηθοποιών λογοτεχνών. Καλλιτέχνες από όλα τα μέρη της Ελλάδος εργάστηκαν εθελοντικά για ένα υπέροχο αποτέλεσμα απολαύστε το:

.

.

.

Αν ο φυλλομετρητής σας δεν υποστηρίζει το streaming, δειτε το βιντεο εδω

.

.

Αν ο φυλλομετρητής σας δεν υποστηρίζει το streaming, δειτε το βιντεο εδω

.

Αφυρος, λιγα λογια για τον υπέροχο προορισμό

Η Άφυτος ή. Αλλιώς Άθυτος βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Υπέροχο παραδοσιακό χωριό που απέχει 83 χιλιόμετρα από το κέντρο τηε Θεσσαλονίκης.  Λογο οτι το χωριο ειναι κτισμένο σε υψωμα εχει καταπληκτική θέα στον Τορωναίο κόλπο. Με καταπληκτικες παραλιες, αλλα και ομορφη αρχιτεκτονική λογο οτι τα περισσότερα σπίτια είναι χτισμένα απο πέτρα θυμίζει ομοεφες παλιες εποχές. Ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές καθώς όλα είναι κοντά και η περιοχή μπορείς να την περπατήσεις μέσα σε ένα τέταρτο. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι βρίσκεται 10 λεπτά με το αμάξι από την Καλλιθέα για όσους επιζητούν πιο έντονος ρυθμούς.

Από MacedoniaNET