Μοιράσου το Άρθρο

Απίστευτες είναι οι πληροφορίες και οι εξελίξεις που έρχονται από τη Ρόδο. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα οι αρχές έχουν στοιχεία και ευρήματα στα χέρια τους που ανατρέπουν τα πάντα.

Απ’ότι φαίνεται Λοιπόν το κορίτσι με νοητική υστέρηση, τελικά δεν βιάστηκε αλλά κακοποιήθηκε από κάποιο συγγενή ώστε να εκβίαση τη μητέρα του.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr όλα έγιναν με στόχο οικονομικό αντάλλαγμα.

Το παιδί σε κατάθεση του στην υποδιεύθυνση της Ρόδου ανέφερε ότι όλα έγιναν με κάποιο αντικείμενο που έμοιαζε σαν μαχαίρι. Σε καταθέσεις των συγγενών ο καθένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον.

Ο ιατροδικαστής ζήτησε συμπληρωματική έρευνα. Το αποτέλεσμα αυτής ήταν ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα.

Όταν η μητέρα και αυτή με νοητική υστέρηση διαπίστωσε τη λοίμωξη του παιδιού έστειλε φωτογραφία σε μια συγγενή να της πει τι να κάνει.

Η οποία με τη σειρά της σκέφτηκε ένα σχέδιο ώστε να βγάλει λεφτά από την οικογένεια.

Εξέτασε ” το κορίτσι χρησιμοποιώντας το δάχτυλό της και του προκάλεσε ρήξη παρθενικού υμένα. Τότε της είπε ότι η κατάσταση της μικρής προέρχεται από κακοποίηση.

Και είχε ήδη ενημερωθεί σχετικά το “Χαμογελο του παιδιού”.Την καθησύχασε όμως λέγοντάς της ότι είχε μία φίλη στο “Χαμόγελο του παιδιού” που θα μπορούσε να κουκουλώσει την υπόθεση με 200 ευρώ.!

Δεν έμεινε όμως εκεί και ζήτησε και 500 ευρώ για να μην αποκαλύψει τον “ρόλο” του παππού, που έλεγε ότι ήταν ο θύτης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι η μητέρα του παιδιού έχει υποστεί πολύ μεγάλη ψυχική πίεση λόγω ότι διέρρευσαν φωτογραφίες και πληροφορίες για το γεγονός αυτό.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *