Μοιράσου το Άρθρο

Ο Ντέιβιντ Κόνκανον αμερικανός ερευνητής άναψε φωτιά με την ανάρτηση που έκανε και το βίντεο που ανέβασε καθώς εξήγησε ότι υπήρχε λύση διάσωσης αλλά δεν εφαρμόστηκε.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ο Ντέϊβιντ Κονκανον αμερικανός ερευνητής άναψε φωτιά με την ανάρτηση που έκανε και το βίντεο που ανέβασε καθώς εξήγησε ότι υπήρχε λύση διάσωσης αλλά δεν εφαρμόστηκε.

Η ανάρτηση που προκαλεσε εντονα σχόλια αλλα και απορίες στους χρήστες ανέφερε:

«Αυτό είναι ένα βίντεο με το Bezos Expeditions να ανακτά μια μηχανή από το Apollo 11 σε βάθος 14.000 ποδιών, βαθύτερο από τον Τιτανικό. Ηγήθηκα αυτού του έργου και των αποστολών αναζήτησης και ανάκαμψης. Αυτός είναι ο τύπος εξοπλισμού που πρέπει να βρίσκεται στο σημείο διάσωσης αλλά… δεν είναι στο χώρο»

.

.

.

«Χθες το βράδυ, με κάλεσαν και μου ζήτησαν να παράσχω όποια βοήθεια μπορούσα για να διασφαλίσω την ασφαλή επιστροφή όλων στο υποβρύχιο. Φυσικά, συμφώνησα αμέσως. Ξέρω ότι ανησυχείτε για την ασφάλεια εμένα και όλων στη θάλασσα, αλλά ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να καλείτε, να στέλνετε μηνύματα, να στέλνετε μηνύματα, να στέλνετε ταχυδρομικά περιστέρια και όλες τις άλλες μορφές επικοινωνίας κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής. Παρεμβαίνεις σε πιο σημαντικές επικοινωνίες που πρέπει να γίνουν για να επιλυθεί αυτή η κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια. Ευχαριστώ!”ανακοίνωση ακολουθεί την εξαφάνιση ενός υποβρυχίου στα ανοιχτά της καναδικής ακτής της Νέας Γης, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τουριστών στην καταστροφή του Τιτανικού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει προσπάθεια έρευνας και διάσωσης, σύμφωνα με την ακτοφυλακή της Βοστώνης.»

Ποιος είναι ο Ντέιβιντ Κόνκανον, ο εξερευνητής και ιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας Concannon & Charles που ακύρωσε και το ταξιδι την τελευταία στιγμή και τώρα βοηθά στη διάσωση.

Ο δικηγόροςκαι εξερευνητής Ντέιβιντ Κόνκανον ξεκίνησε τις καταδύσεις σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα συνέχισε να εξερευνά άλλα ναυάγια ως «δύτης ναυαγίων του Νιου Τζέρσεϊ» στα τέλη της δεκαετίας του 1980

Έχει σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στην αυτόνομη κατάδυση καιπαραδέχτηκε ότι επρόκειτο να είναι στο υποβρύχιο Titan, το οποίο έχει χαθεί στον Ατλαντικό.

Πηγη

Από MacedoniaNET