Μοιράσου το Άρθρο

Η Αμερικανική Amazon, Έχει smart όνειρα για το νησί της Νάξου. Ξεκινάει μία ιδιαίτερα φιλοδοξεί επένδυση με στόχο να μεταμόρφωση το όμορφο κυκλαδίτικο νησί σε smart island!


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Εχουν ξεκινησει η επαφες απο τα στελέχη της Amazon Web Services με την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό και με τα συναρμόδια υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Το project έχει τρεις βασικούς άξονες ο πρώτος είναι η μείωση του ενεργειακού περιβαλλοντικό αποτύπωμα του νησιού . Ο δεύτερος είναι η βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας σε καθημερινές τους δραστηριότητες. Ο τρίτος είναι το νησί να γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες και ψηφιακούς νομάδες λόγω των καινούριων υπέρ σύγχρονων υποδομών που θα δημιουργηθούν.

.

Στο ενλόγω project θα συμμετέχουν και τα ελληνικής κατασκευής drones τελευταίας τεχνολογίας από την εταιρεία Altus. Στόχος των εν λόγω drones ειναι να μεταφέρουν φάρμακα αλλά και εργαστηριακά δείγματα καθώς ακόμα θα βοηθάνε στο έργο του λιμενικού με τους πομπούς και τις κάμερες που διαθέτουν.

.

Παράλληλα η Μαρίνα της Νάξου αλλάζει ολοσχερώς .Το project περιλαμβάνει την ολική ανανέωση της Μαρίνας με τοποθέτηση έξυπνων αισθητήρων για την στάθμευση, τα απορρίμματα αλλά και όλες τις λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού.

Από MacedoniaNET