Μοιράσου το Άρθρο

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Inc., βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αν και τετραπλά εμβολιασμένος.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμο στο twitter, ανέφερε ότι έχει κάνει τέσσερα εμβόλια με το εμβόλιο για τον COVID-19 που αναπτύχθηκε από την εταιρεία του σε συνεργασία με την BioNTech SE.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer είπε ότι «βιώνει πολύ ήπια συμπτώματα» και ότι έχει αρχίσει να παίρνει το Paxlovid, το αντιιικό φάρμακο της Pfizer για τον COVID-19.

Δελτίο τύπου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 – Pfizer Inc. (NYSE: PFE) – Θα ήθελα να ενημερώσω το κοινό ότι βγήκα θετικός στον COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έλαβα τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά ενώ αντιμετωπίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω ξεκινήσει ένα μάθημα με PAXLOVID™ (δισκία νιρματρελβίρη [PF-07321332] και δισκία ριτοναβίρης), απομονώνομαι στη θέση μου καθώς και ακολουθώ όλες τις προφυλάξεις για τη δημόσια υγεία.

.

Έχουμε φτάσει τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε αυτήν την ασθένεια που είμαι βέβαιος ότι θα έχω μια γρήγορη ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις ακούραστες προσπάθειες των συναδέλφων μου στην Pfizer που εργάζονται…

.

.

Σε επόμενο Tweet του ανέφερε σχετικά με το φάρμακο Paxlovid.

.

Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει εγκριθεί για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία ήπιου έως μέτριου COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 κιλών, με θετικά αποτελέσματα του τεστ ιού SARS-CoV-2. Δείτε πληροφορίες ασφαλείας: https://t.co/XqokFVKBC7.

.

.

Από MacedoniaNET