Μοιράσου το Άρθρο

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα δυναμική και μεγαλειώδης πορεία διαμαρτυρίας αφιερωμένη στην 108η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;


Η Πορεία της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος κινήθηκε από την Πλ.Συντάγματος προς την Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα.

.


Την πορεία διαμαρτυρίας χαιρέτισαν εκπρόσωποι της Συντονιστικής επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής και των πολιτικών νεολαιών, εκ μέρους της Συντονιστικής επιτροπής νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ο κ. Κοέντας Νικόλαος, εκ μέρους της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής ο κ. Ραπτόπουλος Γιάννης, εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ ο κ. Σουσουρογιάννης Βαγγέλης και εκ μέρους της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο κ. Βούκουνας Στέλιος..


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.


Η πορεία είχε ως σκοπό να επιδοθούν τα υπομνήματα προς την Τουρκική Κυβέρνηση, όμως για άλλη μια φορά δεν ήταν δυνατή η επίδοση των υπομνημάτων λόγω της απαγόρευσης της ελληνικής αστυνομίας να πλησιάσουμε στα κτίρια.

.

.

Οι φωνές, τα συνθήματα και ο δυναμισμός των διαδηλωτών ήταν ηχηρότατα μηνύματα πως οι απόγονοι των θυμάτων της Γενοκτονίας όχι μόνο δεν ξεχνούν αλλά ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΤΙΜΟΥΝ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.

.

.

StopAzerbaijaniAggression

ArtsakhBlockade

Από MacedoniaNET