Μοιράσου το Άρθρο

Υπό τον έλεγχο της Ρωσίας όλες οι περιοχές που αναγνώρισε ως αυτόνομες ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Εκτακτη συνεδριαση απο το ΝΑΤΟ.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο ρωσικός στρατός υπό το διάταγμα του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν της έβαλε και πήρε ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο του της Ρωσόφωνες περιοχές.

.

Η Ρώσοι δήλωσαν ότι δύο μαχητικά σου 27 που είχαν σκοπό να βομβαρδίζουν τις περιοχές στο Λουνγάνσκ καταρρίφτηκαν απο την Ρωσική αεράμυνα. Επιπλέον η Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, δηλωσε οτι καταρρίφθηκαν ακόμα δύο αεροσκάφη, τουρκικής κατασκευής Bayraktar TB2 στην πόλη Σχιάστια.

.

.

«Όποιος εξωτερικός παράγοντας σκέφτεται να παρέμβει να ξέρει ότι εάν το κάνει θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες συνέπειες απ’ όσες έχει αντιμετωπίσει στην ιστορία. Ελπίζω να με ακούσετε.

.

Όπλα που δεν υπάρχουν όμοιά τους στον κόσμο έχουν τεθεί σε πλήρη μαχητική ετοιμότητα. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε πολλά οπλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των υπερηχητικών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες πυραύλων, και θα επεκτείνουμε τη χρήση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και στοιχείων τεχνητής νοημοσύνης»

Βλαντιμιρ Πούτιν

.

.

Από MacedoniaNET