Μοιράσου το Άρθρο

Ο Μάκης Βορίδης ζηταει να να ψηφιστεί χημικός ευνουχισμός για τους παιδοβιαστές στη χώρα μας.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

267
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις που εκανε οι παιδόφιλοι είναι άνθρωποι που συνήθως δεν σοφρονίζονται και είναι αρκετά επίφοβο οτι οταν ολοκληρώνουν την ποινή τους και μετά αφήνονται ελεύθεροι να προβούν σε παρόμοιες πράξεις.

Ο ίδιος μιλησε πτιν λιγες μερες στο Πρώτο Πρόγραμμα σχετικα με την υπόθεση του βιασμού και έκδοση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό και για ολα τα συοιχεια που έρχονται στο φως.

«Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνθρωποι με διεστραμμένο πάθος, το οποίο είναι πάρα πολύ έντονο και δεν αναμορφώνονται».

Μια ιδεα οπως χαρακτηριστικά ανεφερε ειναι να αποτελέσει η κίνηση αυτη έναν μηχανισμό ποινικής συνδιαλλαγής, μέτρο που φαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού. Ετσι ο παραβάτης αν συναινέσει σε αυτό το μέτρο, θα βγει από την φυλακή, χωρίς να έχει εκτίσει το σύνολο της ποινής του.

«Δηλαδή να του πεις ότι για να σε βγάλω από την φυλακή αφού εκτίσεις την ποινή σου, για παράδειγμα, 20 χρόνια, θα αποκτήσεις δικαίωμα υφ’ όρων απόλυσης αφού εκτίσεις πραγματικά τα 6 χρόνια, αλλά στα 6 για να αποκτήσεις αυτό το δικαίωμα θα έχεις αποδεχθεί αυτή την ιατρική πράξη.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις εγκλημάτων ή εγκληματιών που λόγω είτε της προσωπικότητας είτε του ειδεχθούς της πράξεως, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις να εκτίεται το σύνολο της επιβληθείσας από το δικαστήριο ποινής. Να εκτίει όλη την ποινή, να μην υπάρχουν ούτε ευεργετικές διατάξεις. Να μην υπάρχει η νομική δυνατότητα να κρίνεται το ζήτημα της απολύσεως με όρους».

Από MacedoniaNET