Μοιράσου το Άρθρο

Δήλωση ΣΟΚ ζωντανά στον αέρα του Ανατρεπτικού Δελτίου τη στιγμή που ο Στέφανος Χίος ανεφερε οτι μίλησε με τον γνωστό πολιτικό αρχηγό που προέβη στην συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη μαζί με επιπλέον συγκλονιστικές πληροφορίες.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Οπως αναφερει Makeleio.gr ο Δημοσθένης Βεργής αποκάλυψε στον Στέφανο Χίο ότι ο καινούριος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει φυλακή στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου. Συγκλονιστικό είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι κοινό μυστικό μεταξύ των ομογενών στην περιοχή της Αστόριας καθώς από τα λεγόμενα του κυρίου Βεργή φαίνεται ότι όλοι γνωρίζουν το γεγονός.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο παραπάνω διαδικτυακό τόπο η πληροφορία αναφέρθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό μέσα από τη συχνότητα του Alpha και οταν ανέβηκε στο site «δεν υπήρχε καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Κασσελάκη.»

Ο κ.Βεργής φαίνεται να δήλωσε στο makeleio.gr: «ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΕ ΠΑΙΔΙ. Είναι ένας έξυπνος μπαϊσέξουαλ . Είναι ενεργητικός, όχι παθητικός, πάει με άντρες αλλά και με γυναίκες και είναι το πληρωμένο πιόνι των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Πουλάει ομοφυλοφιλία, για να αρπάξει τις ψήφους των ανώμαλων»

Εμείς αναμένουμε την επίσημη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, στις πολύ σκληρές αναφορές που αναφέρει ο κ. Δημοσθένης Βεργής, ανέβηκαν στο makeleio.gr και στην έντυπη έκδοση όπου και μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο

Πηγή Πηγή

Από MacedoniaNET