Μοιράσου το Άρθρο

Την διαγραφή του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου από τον ιατρικό σύλλογο ζήτησε το ΑΚΚΕΛ, Λόγω ακραίου ρατσιστικού σχολιου.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Πιο συγκεκριμένα το ΑΚΚΕΛ απέστειλε επιστολή στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με κοινοποίηση και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ζητώντας την διαγραφή του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, για την ακραία αντιδημοκρατική και ρατσιστική δήλωση του:

.

«Εάν επιτραπεί στους ανεμβολίαστους να μπουν σε χώρους εστίασης αυτό θα γίνει μόνο για οικονομικούς λόγους. Καμία επιστημονική λογική δεν έχει, εκτός εάν πάμε σε μια κοινωνία ίσων δικαιωμάτων όσο δικαίωμα έχετε εσείς να μην εμβολιαστείτε τόσο πρέπει να έχω και εγώ το δικαίωμα να εμβολιαστώ όσο θεωρώ καλό για την υγεία μου», και κάλεσε την κυβέρνηση να επιτρέψει σε όποιον θέλει να κάνει την 4η δόση.

.

.

Η Επιστολή:

Αξιότιμα μέλη του Π.Σ.,

Το πολιτικό κόμμα ΑΚΚΕΛ ζητάει την διαγραφή από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου για την ακραία αντιδημοκρατική-ρατσιστική του δήλωση: «Να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό γιατί θα πάμε σε κοινωνία ίσων δικαιωμάτων».

Ο κ. Βασιλακόπουλος πολλές φορές επέδειξε αντιδημοκρατική και αντικοινωνική συμπεριφορά αλλά με αυτή την δήλωση ξεπέρασε τα όρια, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, ισονομίας και ισοπολιτείας και φυσικά αυτή η δήλωσή του είναι ιδεολογική ή ιδεοληπτική δήλωση και δεν έχει απολύτως ουδεμία σχέση με το λειτούργημα και επιστήμη της Ιατρικής.

Αναμέναμε ορισμένες ημέρες μήπως υπάρχει διάψευση από την πλευρά του, ότι δηλαδή δεν έκανε την δήλωση και ότι δεν συμφωνεί με αυτό ή να ζητήσει συγγνώμη που έκανε την δήλωση. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, κατά συνέπεια ζητούμε την διαγραφή του από τον ΙΣΑ.

Από MacedoniaNET