Μοιράσου το Άρθρο

Δεν λένε να σταματήσουν οι καταγγελίες εκατέρωθεν για το σκηνικό το βράδυ του Σαββάτου, στην Καλαμαπακα. Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καταγγέλλει πως έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής επίθεσης. Ότι έγινε στόχος στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα από τον ιδιοκτήτη και το γιο του.

«Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει»

«Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι»

Είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος αποκάλυψη και στην κάμερα του mega Μηνύματα που του στέλνουν καθημερινώς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega η ελέγχεις το λόγο μαγαζί γίνονται κανονικά και δεν έγιναν μόνος τους πνευμονολόγους γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι. Χθες σε αναφορά του ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε λόγο ότι το τραπέζι είχε κλειστεί μέσω φαρμακοβιομηχανίας η οποία είχε αναφέρει στους ιδιοκτήτες της ταβέρνας κατά την κράτηση ότι δε χρειάζεται να τους κάνουν τεστ γιατί είναι εμβολιασμένοι

Πηγή MEGA TV

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *