Μοιράσου το Άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ μίλησε στην δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και στην διαδικτυακή εκπομπή meeting point του newsbomb.gr. Άσκησε δριμεία κριτική στις κινήσεις της κυβέρνησης, εννοώ φάνηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη του ΣυΡιζΑ στις επερχόμενες εκλογές.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στις κινήσεις που ακολουθεί η κυβέρνηση για την οικονομική για την εξωτερική πολιτική . Ενώ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσφυγή σε εκλογές το φθινόπωρο με σκοπό να προλάβει την ολική κατάρρευση γιατί οι επιλογές του είναι «επιταχυντές του πληθωρισμού και της ακρίβειας», οπως ειπε.

.

«Όσο καθυστερεί τις εκλογές τόσο μεγαλώνει την ήττα τη δική του, αλλά ταυτόχρονα και τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς την επόμενη μέρα.Εμείς έχουμε μία στρατηγική, από την πρώτη κάλπη να εκλεγεί προοδευτική κυβέρνηση, που θα πάρει αποφάσεις που θα απαλύνουν την πίεση που δέχονται τα λαϊκά στρώματα και η μεσαία τάξη, που θα στηρίξουν τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους και θα επουλώσουν τις μεγάλες πληγές της ενεργειακής κρίσης»

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

«παρά το γεγονός ότι είναι απολύτως δεδομένο ότι πρέπει να είμαστε απέναντι στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Ρωσία παραμένει μια χώρα πάρα πολύ κρίσιμη και ισχυρή»

.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και αναφορά στα ελληνοτουρκικά . Επισήμανε ότι ανησυχεί γιατί όπως είπε βλέπει ότι δεν υπάρχει κάποια στρατηγική σαν χώρα απέναντι στην Τουρκία.

.

«Με την έννοια ότι δεν έχουμε στρατηγική, με την έννοια ότι ο Ερντογάν εμφανίζεται ως ο ειρηνοποιός και μάλιστα θέλει να γίνει και ο διαμεσολαβητής, αποδεκτός απ’ όλους διαμεσολαβητής για την ουκρανορωσική κρίση, που κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου και εμφανίζεται μάλιστα και ως αμυνόμενος».

.

«το μεγαλύτερο κόμμα της Αριστεράς αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας σε όλη την Ευρώπη»,

.

Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ ανέφερε Ότι ύστερα από την εκλογική διαδικασία στην οποία το κόμμα του συγκέντρωσε 170.000 μέλη είναι το μεγαλύτερο κόμμα της αριστεράς αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας συμπεριλαμβάνοντας και τους σοσιαλδημοκράτες.

.

Δείτε την εκπομπή και όλη την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα:

.


Από MacedoniaNET