Μοιράσου το Άρθρο

Πρόσκληση για αγώνα καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. και τη Lockheed Martin Company, Την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023
στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!


Στις 9 Ιουνίου, οι ομάδες καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. και της Lockheed Martin θα αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα το οποίο διεξάγεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά στη πόλη της Αθήνας. Αυτό έχει καθιερωθεί με σκοπό να βοηθηθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Όπως όλοι γνωρίζουμε από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας παρέχοντας τους ιατρική, ψυχολογική αλλά και κοινωνική φροντίδα.

flatmate.gr@gmail.com


Αυτή τη χρονιά το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Δεδομένου και του χώρου ο οποίος θα φιλοξενήσει φέτος την εν λόγω εκδήλωση, αποστέλλουμε προσκλήσεις σε φίλους και επιχειρήσεις οι οποίες αναμένουμε να στηρίξουν τη συγκεκριμένη φιλανθρωπία. Μετά το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΑΒ και Lockheed Martin θα ακολουθήσει και δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες των παλαίμαχων ΑΕΚ και Αμύντα.

Tην εκδήλωση θα συνοδεύσουν οι Rhoads of Revelation – Randy Rhoads & Ozzy
Osbourne Tribute Band.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παραβρεθείτε κοντά μας με τις οικογένειες σας, στηρίζοντας με τρόπο έμπρακτο τη φιλανθρωπική δράση για το Σύλλογο «Φλόγα», ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τους αγώνες καλαθοσφαίρισης που θα διεξαχθούν.


Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023
Εκδηλώσεις πριν το παιχνίδι θα ξεκινήσουν στις 19:45 1ο Παιχνίδι @ 20:00; 2ο παιχνίδι @ 21:00
Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, 133 42 Κωνσταντινουπόλεως 59 Άνω Λιόσια

Από MacedoniaNET