Μοιράσου το Άρθρο

Παγώνει η κληρονομιά της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, αφού ελέγχετε που βρήκε τοσα χρήματα, ελέγχοντε 4 κοντινοί του συνεργάτες

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Τρέχουν οι δικαστικές εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα. Παράλληλα ελέγχοντε στενοί συνεργάτες του για διευκόλυνση διακίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών αλλά και για την αγορά των ακινήτων που είχε στην κατοχή του.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Η περιουσία του  Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 100.000.000 ευρώ. Περιλαμβάνει ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό αλλά και αυτοκίνητα. Η λίστα των ακινήτων περιλαμβάνει, δυο στην Μύκονο, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ, διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν.

.

Παράλληλα οι νόμιμοι κληρονόμοι δεν μπορούν να αποδεχθούν την κληρονομιά γιατί μέ την εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, έχει δεσμευτεί το σύνολο της περιουσίας και όποιος προβεί σε αποδοχή θεωρείται συνένοχος και σαν αποτέλεσμα θα έχει να αντιμετωπίσει αυτόματος στην Ελληνική δικαιοσύνη.

.

Οπως είναι λογικό το γεγονός έχει σχολιαστεί έντονα στο Twitter:

.

.

.

.

.

Από MacedoniaNET