Μοιράσου το Άρθρο

Ένα εστιατόριο τύπου «Φάε Όσο Θες» απαγόρευσε την είσοδο σε έναν πελάτη. Ο λόγος απλός, τους άδειαζε τον μπουφέ με συνοπτικές διαδικασίες.

«Κάθε φορά που έρχεται αυτός εδώ, εγώ χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν»

Είπε ο ιδιοκτήτης

Το εστιατόριο βρίσκεται στην πόλη Τσανγκσά της Κίνας. ο ιδιοκτήτης εκτός από το μενού είχε ανοιχτό μπουφέ όπου μπορείς να φας οσο θες. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στο συγκεκριμένο πελάτη γιατί όπως είπε έτρωγε τον άμπακο. Ο πελάτης στεναχωρημένος από την απόφαση μίλησε στο κανάλι Hunan TV για τον πόνο του.

.

Οπως αναφερει την πρώτη φορά που είχε επισκεφτεί το εστιατόριο λεει με περηφάνεια ότι είχε καταβροχθίσει πάνω από 1,5 κιλό χοιρινά ποδαράκια, ενώ στη δεύτερη επίσκεψή του εκεί χλαπάκιασε πάνω από 4 κιλά γαρίδες, χαρακτηρίζει «ρατσιστική» την απόφαση του μαγαζιού να τον αποβάλλουν.

https://youtu.be/AYb1VJcGDqo

Ο εν λόγο πελάτης είναι ο γνωστός μπλόγκερ που μεταδίδει live τα λουκούλλεια γεύματά του στα social media. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα «λουκούλλεια Γεύματα» που μεταδίδει από το κανάλι του. Το κανάλι απαριθμεί σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές και απ’ ό,τι φαίνεται το απολαμβάνει σε κάθε βίντεο.


Ο ιδιοκτήτης παρόλα αυτά συνεχίζει να επιμένεις την απόφασή του να μην τον αφήνει να μπει στο μαγαζί .

«Κάθε φορά που έρχεσαι εδώ, εγώ χάνω και μερικές εκατοντάδες γουάν. Ακόμα και όταν πίνεις γάλα σόγιας, μπορείς να πιείς 20 με 30 μπουκάλια. Όταν τρως τα χοιρινά ποδαράκια, καταβροχθίζεις όλο τον δίσκο. Και όσον αφορά στις γαρίδες, συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λαβίδα για να τις πάρουν, ενώ αυτός παίρνει δίσκο για να τις πάρει όλες»

Ιδιοκτήτης Μαγαζιού

Σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί να του εμποδίσει την είσοδο. Εμείς θα τον παροτρύνουμε να άρει τη απαγόρευση μιας και απ’ ό,τι φαίνεται φτιάχνει υπέροχα γεύματα και ο blogger του κάνει του έχει ήδη κάνει μια πάρα πολύ καλή διαφήμιση!

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *