Μοιράσου το Άρθρο

Μία σειρά που μας γέμισε γέλια δάκρυα και προβληματισμούς από τιμή ίσως πιο όμορφη παρέα γειτόνων που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση οι… Απαράδεκτοι

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

 Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993. Ήταν βασισμένο  στην ραδιοφωνική εκπομπή Κυριακή Μήτηρ Πάσης Κακίας. Στην εν λόγω εκπομπή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έγραφε κείμενα για ένα ζευγάρι, το οποίο είχε τα γνωρίσματα του μετέπειτα τηλεοπτικού ζευγαριού των Παπαδόπουλων, και τα κείμενα διάβαζε αυτή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Έπειτα από αυτή την ραδιοφωνική επιτυχία , και βεβαίως και την τεράστια επιτυχία των κειμένων της Δήμητρας Παπαδοπούλου, προτάθηκε στην ίδια την Παπαδοπούλου να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο αλλά αυτή τη φορά για την τηλεόραση και συγκεκριμένα στο τότες καινούριο MEGA CHANNEL με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Τον τίτλο (Απαράδεκτοι) εμπνεύστηκε η ίδια και επιστράτευσε ένα λαμπρό καστ για την σειρά που αποτελείται από τους:Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης. Όλοι πραγματικά ένας και ένας και μας προσφέρανε απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ο Σπύρος ,ένας ορκισμένος κομμουνιστής και σύζυγος της Δήμητρας και ποιό ώριμος και σοβαρός από τους άλλους. Και είναι και μεγάλο στέλεχος μιας Διαφημιστικής εταιρείας.

Ο Βλάσσης ,είναι ο χαλαρός τύπος της παρέας. Του αρέσουν οι γυναίκες, οι συχνές έξοδοι και είναι αδέσμευτος αλλά στη συνέχεια θα συνάψει σχέσεις με την Ρένια. Επίσης είναι και παιδικός φίλος του Βλάσση και δουλεύουν μαζί στην ίδια Διαφημιστική εταιρεία.

Διάβασε την συνέχεια στο filmMelody

Από MacedoniaNET