Μοιράσου το Άρθρο

Εκλογικός Θρίαμβος για τη Νέα Δημοκρατία καταποντισμός του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ που καταψηφίστηκε από τους πολίτες ενω η έκπληξη Σπαρτιάτες αναρριχήθηκαν πολύ ψηλότερα από ότι δίναν οι δημοσκοπήσεις.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Με την αποχή να φτάνει στο πολυ μεγαλο ποσοστό του 50%, οι μισοί Έλληνες θα αποφασίσουν για το μέλλον των άλλων μέσων οι οποίοι επέλεξαν τις παραλίες. Η Νέα Δημοκρατία έφτασε σε μία προδιαγεγραμμένη νίκη ακολουθώντας το πολύ μεγάλο ποσοστό που είχε λάβει τον Μάιο.

Η Έκπληξη

Δεν είναι άλλη από το κόμμα των Σπαρτιατών που με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην Πέμπτη θέση των κομμάτων που εκλέγονται.

Η Μάχη των ουραγών

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου υποχωρεί ελαφρώς σε ποσοστά καθως θα κυμανθεί κοντα στο 3,7%. Το έβδομο κόμμα αυτή τη στιγμή παλεύεται ανάμεσα σε λίγους ψήφους μεταξύ Πλεύση Ελευθερίας και Νίκης με την Νικη να δειχνει πιο ισχυρή να κρατήσει την θεση είσοδου

Η Αριθμοί

Το exit poll διενεργήθηκε για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse). Στο κοινό exit poll συμμετέχει και το Action24

ΝΔ από 40% έως 44%

ΣΥΡΙΖΑ από  16,1% έως 19,1

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ από 10% έως 13%

ΚΚΕ από 7,2% έως 9,2%

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ από 4% έως 6%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από 2,3% έως 4,3% 

ΝΙΚΗ από 2,3% έως 4,3%

ΜέΡΑ25 από  2% έως 4%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από  2% έως 4% 

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 2,1% έως 4,1%

Από MacedoniaNET