Μοιράσου το Άρθρο

Πατέρας ειχε πάει ισόβια γιατί σκότωσε με τσεκούρι τον 53 χρόνο Συμπατριώτη του σαν αντίποινα επειδή είχε βιάσει την 29χρονη κόρη του.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο 46χρονος Βούλγαρος στην καταγωγή, ειχε κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό για την δολοφονία του 53χρονου συμπατριώτη του για τον βιασμό της 29 Χρόνης κόρης του.

.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης που δικάσε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, Του αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών, αφού τον έκρινε προηγουμένως ένοχο για ανθρωποκτονία με δόλο.

.

.

Τα δύο ελαφρυντικά ήταν η προγενέστερη καλή συμπεριφορά του και το ότι ωθήθηκε στην πράξη του από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του αλλά τόνισε ότι παρασύρθηκε από την οργή που του προκάλεσε η βία πράξη εναντίον της κόρης του

.

Το δικαστήριο επιπλέον αθώωσε την κόρη του η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό αλλά και τη σύζυγό του η οποίες είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 15 χρόνια κάθειρξη ως συνεργεί στην ανθρωποκτονία. Βασικός λόγος ήταν ότι και οι δύο ανέφεραν ότι ακολούθησαν των 46χρονο με σκοπό να τον αποτρέψουν από την πράξη.

.

Παράλληλα καταδικάστηκαν κατηγορούμενοι άλλοι δύο άνθρωποι συμπατριώτες του 46χρονου για την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία. Ο ένας ισόβια κάθειρξη και μια γυναίκα σε 12 έτη.

Από MacedoniaNET