Μοιράσου το Άρθρο

Έφυγε από τη ζωή ο δεκαεξάχρονος Ρομά που πριν λίγες μέρες ύστερα από καταδίωξη είχε πυροβοληθεί από 34 τετράχρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο δεκαεξάχρονος από την πρώτη στιγμή νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκης. Τελικά ο Κώστας Φραγκούλης όπως ήταν το όνομα του δεν τα κατάφερε. Ο εγκέφαλος του δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις θεραπείες που του υπέβαλαν.

.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου»

ιατρικό ανακοινωθέν Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

.

Ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε βρίσκεται σε κατοίκων περιορισμός καθώς ανακριτικής αγγελίες διαφώνησα για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί .

.

.

Από MacedoniaNET