Μοιράσου το Άρθρο

Ένας κάτοικος από τον λαγκάδα Θεσσαλονίκη δέχτηκε μεγάλο πρόστιμο γιατί σκότωσε αδέσποτο σκύλο που επιτέθηκε στον ίδιο και στο κοτέτσι του.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

188
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η ΕΡΤ3, Ο κατηγορούμενος για το θάνατο του σκύλου υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος σκύλος έτρωγε τις κότες από το κοτέτσι που του ανήκε. Σαν αποτέλεσμα την ώρα που πήγε να τον σταματήσει του επιτέθηκε και αυτός σε άμυνα τον σκοτώσει.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Όπως υποστηρίζει ο κάτοικος του Λαγκαδά Κάποια στιγμή το περασμένο καλοκαίρι πήγε στο κοτέτσι και εκεί πέρα αντίκρισε τον αδέσποτο σκύλο να επιτίθεται στις κότες. Τη στιγμή που πήγε να τον διώξει είχε μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ο σκύλος αντέδρασε έντονα κι αυτός άρπαξε ένα λοστό και χτύπησε το ζώο με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

.

.

Όπως αναφέρουν αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις στην περιοχή αυτή υπάρχουν αρκετοί αδέσποτο σκυλί λόγω ότι υπάρχουν αρκετοί κυνήγι και κτηνοτρόφοι που δεν στηνρώνουν τα σκυλιά . Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αρκετά δέσποτα στην περιοχή τα οποία δρουν ανεξέλεγκτα και με το ένστικτο γίνονται επιθετικά.

.

Ο φερόμενος ως ένοχος αδυνατεί να πληρώσει το τόσο μεγάλο πρόστιμο και εκτός αυτού του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης .

.

Από MacedoniaNET