Μοιράσου το Άρθρο

Σκληρό σκηνικό σημειώθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όταν ένας μεθυσμένος άντρας με καταγωγή από το Μαρόκο παρενόχλησε κοπέλα και παράλληλα έσπασε ένα μπουκάλι με σκοπό να επιτεθεί .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

341
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ο άντρας με καταγωγή από το Μαρόκο επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης . Όλα ξεκίνησαν όταν παρενοχλείσε μία κοπέλα που περνούσε μαζί με το αγορι τής από μπροστά του.Ο σύντροφός της κοπέλας αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από τον μαροκινό και εκείνος αμέσως έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε.

Τον 30 χρονό θύμα κατάφερε να αμυνθεί ενώ είχε τραυματιστεί στο χέρι καθώς προστατεύε την κοπέλα του. Εκείνη τη στιγμή επενέβησαν κάποιοι που βρισκόντουσαν συγκεντρωμένοι μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο και ξυλοφόρτωσαν άγρια το μαροκινό ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και συνέλαβαν τον μαροκινό ο οποίος έβριζε και φωνάζε. Τον 30 χρονό θυμό μαζί με την κοπέλα του μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλω μήνυση κατά του μαροκινού ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

.

.

πηγή : thestival.gr

Από MacedoniaNET