Μοιράσου το Άρθρο

Η Domino’s Pizza Αλλάζει εξολοκλήρου τον χώρο του delivery φαγητού από το μαγαζί στο σπίτι φέρνοντας την τεχνολογία νε υπηρετήσει πλέον και την παράδοση φαγητού στους πελάτες με έναν νέο επαναστατικό τρόπο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

341
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η γνωστή εταιρεία Domino’s pizza ανακοίνωση της εργασίας της με την Goggo Network, Με σκοπό να αλλάξει όλα όσα ξέρουμε στο delivery έτοιμου φαγητού. Σαν αποτέλεσμα η παράδοση των προϊόντων της στους καταναλωτές ύστερα από online η τηλεφωνική παραγγελιά Θα γίνεται μέσω ενός δικτύου έξυπνων αυτοκινούμενων ρομπότ.

flatmate.gr@gmail.com

Τα ενλόγω ρομπότ θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν παραγγελίες σε όλο το οδικο Δίκτυο που κάλυπτε από πριν η εταιρεία μέσω των γνωστών διανομέων delivery. Το Συγκεκριμένο ρομπότ έχει κάμερα ώστε ο εκάστοτε χειριστής του να μπορεί να βλέπει αν χρειαστεί τον χώρο καθώς και αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν αντικείμενα που κουνιούνται ακόμα και ανθρώπινη παρουσία. Όταν τελικά φτάσει στον προορισμό του ο καταναλωτής που έχει παραγγείλει το φαγητό θα έχει λάβει έναν κωδικό στο κινητό του που με αυτόν θα ξεκλειδώνει τον χώρο αποθήκευσης του ρομπότ

Το συγκεκριμένο project αυτή τη στιγμή τρέχει στην Βαρκελώνη .

.

Από MacedoniaNET