Μοιράσου το Άρθρο

Η εθνική Ελλάδος ταεκβοντό στέφτηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά κατακτώντας 47 χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ιταλία.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

721
Πρόθεση Ψήφου Ιούνιος 2023

Μία τεράστια επιτυχία για την ελληνική αποστολή καθώς γύρισε από το jessolo της Ιταλίας, Πρωταθλήτρια έχοντας συνολικά κατακτήση 47 χρυσά μετάλλια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ουκρανία με 30 μεταλλεία η Τσεχία με 15 η Βουλγαρία με 14 η Αγγλία με 10 ενώ άφησε πίσω τις 30 χώρες στις υπόλοιπες θέσεις.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Η ελληνική αποστολή πλαισιωνόταν από 12 ομοσπονδιακούς προπονητές

.

.

«Δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης, αποδεικνύεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ότι κάτι κάνεις σωστά σαν χώρα, σαν ομοσπονδία. Είναι η έβδομη σε σειρά συμμετοχή μου σαν ομοσπονδιακός προπονητής, ύψιστη τιμή για έναν προπονητή και πόσο μάλιστα από την Περιφέρεια.

Αυτά τα χρόνια έχω δει να εξελίσσεται το άθλημα μας εντυπωσιακά, πράγμα που οφείλετε σε πολλούς παράγοντες. Πρωτίστως σε συλλογικό επίπεδο όπου οι συνάδελφοι προπονητές δίνουν τις καλύτερες βάσεις στους αθλητές τους, αλλά και στη διοίκηση της ομοσπονδίας ΑΟΤΕ. Έχουν καταφέρει με τα σεμινάρια, τις εκπαιδεύσεις των προπονητών και την ποιότητα των πρωταθλημάτων, να έχει ανέβει το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών σε αξιοζήλευτο σημείο.

Συγχαρητήρια στους γονείς που στέκονται δίπλα στα παιδιά τους ακούραστα, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Στην ελληνική διαιτησία που θεωρείται η καλύτερη σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, στους φίλους συνάδελφους Ομοσπονδιακούς προπονητές που καθοδηγούν την ομάδα στο καλύτερο αποτέλεσμα»

Πέτρος Πλασκασοβίτη προπονητής εθνικής στην ΕΡΤ

.
Πηγή: ertnews.gr

Από MacedoniaNET