Μοιράσου το Άρθρο

Η αστυνομία συνέλαβε γνωστό παρουσιαστή τηλεμάρκετινγκ που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η καταγγελία σε βάρος του 62χρονου πρώην παρουσιαστή εκπομπών τηλεμαρκετιγκ, Έγινε από μία κοπέλα 22 ετών που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Καλαμάτας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες και ρεπορτάζ του newsit.gr Ο δράστης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός που έγινε γνωστός μέσα από τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.

.

Όπως αναφέρει η κοπέλα που καταγγέλλει το γεγονός, Η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο της ίδιας από την εποχή που ήταν ανήλικη. Ο αποστολέας που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν γνωστός απαίτησε από την αδερφή της να προβεί σε παρόμοιες ερωτικές πράξεις με χρηματικό αντάλλαγμα.

.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει παρόμοιες πράξεις σε βάρος των αλλων δύο ανήλικων αδερφών της καταγγέλλουσας, χωρίς καμία να έχει γνώση για την αλλη. Παράλληλα φαίνεται ότι θύμα του συγκεκριμένου 62 χρόνου έχει πέσει ακόμα ένα ανήλικο κορίτσι.

.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας :

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνελήφθη άτομο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

.

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων (4) ανηλίκων.

.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, προχθές (7.9.2022) στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, – 203- ψηφιακοί δίσκοι “ CD ”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης “ usb ” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας».

.

.

.

Από MacedoniaNET