Μοιράσου το Άρθρο

Ξημερώματα μεγάλης Τρίτης αστυνομικοί συνέλαβαν γνωστό τερματοφύλακα που αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερλιγκ στην περιοχή του Κολωνακίου στην Αθήνα.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

191
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Οι πληροφορίες λένε ότι ο τερματοφύλακας προχώρησε σε βασιλικής πράξεις σε βάρος μίας ανήλικης κοπέλας που εργαζόταν μέσα σε μπαρ στην περιοχή του Κολωνακίου . Όπως αναφέρεται υπήρξε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας από την περιοχή του Βελγίου. Η ελληνική αστυνομία έκανε γενική προαγωγή όλους τους εμπλεκόμενους και η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του τερματοφύλακα.

.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τερματοφύλακά ομάδας της επαρχίας που αγωνίζεται στα πλέι οφ αυτή τη στιγμή . Το όνομα του δεν έγινε ανοικτά γνωστό παρόλαυτα πριν λίγη ώρα η πάει Βόλος ανακοίνωσε την διακοπή συμβολαίου με τον 33 χρονό τερματοφύλακα της.

.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

.

πηγή

.

Από MacedoniaNET