Στο τμήμα Εκπαιδευτικοί που αρνήθηκαν την είσοδο σε μαθητή στο σχολείο.

Γονιός έκανε μήνυση και έστειλε στο αστυνομικό Τμήμα τρεις εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Καμινίων καθώς την περασμένη Τρίτη αρνήθηκαν την είσοδο στο σχολείο σε μαθητή ο οποίος δεν διέθετε self-test.

Ο γονέας του με το που οι εκπαιδευτικοί αρνήθηκαν την είσοδο στο παιδί του, κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά των καθηγητών. Άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σχολείο και όπως και προβλέπεται από το νόμο τους ζήτησε να μπουν και τούς οδήγησε στο Τμήμα, όπου έδωσαν πολύωρη κατάθεση.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρονται τα εξής:

«Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού».

Κοινοποίηση

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *