Μοιράσου το Άρθρο

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών συνελήφθησαν δύο ενήλικοι και 10 ανήλικοι μέλη συμμορίας. Οι ενλόγω συμμορία δρούσε φορώντας μαύρα ρούχα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Κατηγορούνται για ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και παραλέω διακίνηση ναρκωτικών σε χώρους ανηλίκων.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για εγκληματική οργάνωση κλειστεί ο κατ εξακολούθηση επικίνδυνη και βαριά σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για παραβίαση των μέτρων και πρόληψη ασθενειών.

Η ομάδα δρούσε με το όνομα strassenbande (Συμμορία του δρόμου),Κατά κύριο λόγο στο χώρο της πανεπιστημιούπολης ζωγράφου της Καισαριανής και του Βύρωνα.


Η αστυνομία κατισχύσει ρόπαλα και μαχαίρια . Με βάση αστυνομικούς κύκλους οι ενλόγω συμμορία είχε αντιπαλότητα με εταίροι ομάδα ανηλίκων η οποία πάλι δραστηριοποιούταν στις ίδιες περιοχές. Πριν λίγες μέρες είχε γίνει πάλι επίθεση σε μαγαζί της περιοχής. Δεν γνωρίζουμε αν υπαρχει κάποια σχέση με την ενλόγω ομάδα.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *