Μοιράσου το Άρθρο
Το κοινοβουλευτικό, Σπαρτιάτες πήρε θέση ανοιχτά υπέρ του αστυνομικού στο συμβάν στην περιοχή της Λάρισας που πάνω σε καταδίωξη ο αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τη ένα Σύρο μετανάστη στη Λάρισα ύστερα από καταδίωξη.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

341
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Οι Ανακοίνωση των Σπαρτιατών ήταν υπέρ του αστυνομικού αναφέροντας πως η ΕΛΑΣ με ότι συμβαίνει καθημερινά έχει φτάσει στα όριά της. Επιπλέον ζητούν να απελαθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση του κόμματος Σπαρτιάτες

«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη. Οι “Σπαρτιάτες” επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

Από MacedoniaNET