Μοιράσου το Άρθρο

Εννέα βουλευτές, από τους 12 εκλεγμένους των «Σπαρτιατών», καταδικάζουν τις «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες», δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, στην Ολομέλεια της Βουλής

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

189
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ολα ξεκινησαν από τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλης Στίγκα, όταν αναφερθεικε κατά του συναδέλφου τους βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, οταν ο δεύτερος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας στο δήμο της Αθήνας, του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας ότι είναι η μόνη ελπίδα..

Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγγας απάντησε:

«Θα ήθελα να τονίσω σε ό,τι ανέφερε ο βουλευτής μου για το Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη και να σας ενημερώσω ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο»

Η ενυπογραφή απάντηση των εννέα βουλευτών :

 

Οι βουλευτές της ΚΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της βουλής εις βάρους του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι’ αυτό άλλωστε εκλεγομαστε στο όνομα του ελληνικού λαού.

Η ομιλία του κ. Φλώρου σίγουρα ενόχλησε την κυβέρνηση, εκφράζει όμως απόλυτα τους 250 χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος θα επιλυθούν με απόλυτα διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας.

Υπογράφουν:

Ιωάννης Δημητροκάλλης (γραμματέας ΚΟ)
Ιωάννης Κόντης
Γεώργιος Μανούσος
Διονύσιος Βαλτογιάννης
Αθανάσιος Χαλκιάς
Πέτρος Δημητηριάδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Αλέξανδρος Ζερβέας
Κωνσταντίνος Φλώρος

Από MacedoniaNET