Μοιράσου το Άρθρο

Το πιο χειρότερο σενάριο που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους για την 27χρονη Αναστάζια Πατρίσια Ρουμπίνσκα, που πριν από έναν μήνα πήγε στην ΚΩ για να δουλέψει στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

341
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

ΣΟΚ πάλι στην χωρα μας από την δράση αλλοδαπών! Το βράδυ της Δευτέρα ειχαν χαθεί τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι , ενω Το κινητό της είχε βρεθεί πριν λίγες ώρες από έναν άνδρα – σεκιουριτι και οι αρχές διαπίστωσαν ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM. Ένα σκληρό σκηνικό που έρχεται να προστεθεί στον παραλίγο βιασμο πριν αλο λιγες μέρες στην περιοχή του Πειραιά οταν 4 ατομα αιγυπτιακή καταγωγής προσπάθησαν να βιάσουν ένα 17 χρόνο κοριτσι.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία. στη Κω από ένα δέντρο σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές, κοντά στο Τυμπάκι.
Πριν λιγες μέρες οι 5 Μπαγκλαντεσιανοί παραδέχθηκαν ότι πήραν την 27χρονη Πολωνή εργαζόμενη στην Κω, σπίτι τους σε κατάσταση μέθης και ο ένας συνευρέθηκε μαζί της. Ο συγκεκριμένος με βαση τηε αστυνομικές αρχές ειχε βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό.

Η σορός της άτυχης 27χρονης ήταν σκεπασμένη ολόκληρη με κλαδιά ενω το μισο σώμα της βρισκόταν τυλιγμένο με μία μαύρη σακούλα

Το Χρονικό Της Εξαφάνισης

Προχθές το βράδυ ο 28χρονος φίλος της καλούσε επανειλημμένα την κοπέλα αλλά το κινητό της έδειχνε κλειστό. Η 27χρονη δεν επέστρεψε στο δωμάτιό τους τη νύχτα ούτε εμφανίστηκε στη δουλειά το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα ο νεαρός από την Πολωνία να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Παράλληλα το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνιση της Αναστάζια-Πατρίτσια στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο, Και απ’ ό,τι φαίνεται δυστυχώς έπεσε μέσα.

Από MacedoniaNET