Μοιράσου το Άρθρο

Στο φως της δημοσιότητας Έγγραφα απο Εργαστήρια βιοτεχνολογίας επί Ουκρανικού Εδάφους Χρηματοδοτούμενα από την Αμερική. Όλα πήραν εντολές για καταστροφή κάθε επικίνδυνου βιολογικού παράγοντα ακριβώς μετα την έναρξη των Ρωσικών Επιχειρήσεων.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παρουσίασε έγγραφα από ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι τα ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια που βρίσκονται σε στενή επαφή με σν Αμερική ανέπτυξαν συστατικά βιολογικών όπλων, ανέφερε η Ren TV.

.

.

Ανάμεσα στα έγγραφα περιλαμβάνεται και η εντολή από το υπουργείο υγείας της Ουκρανίας με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 2022 στην οποία αναφέρεται ξεκάθαρα η «έκτακτη καταστροφή βιολογικών παθογόνων παραγόντων». Από την 24η Φεβρουαρίου κυκλοφορεί η θεωρία πως ο Πούτιν καταστρέφει εσκεμμένα τοποθεσίες όπου ενδέχεται να έχουν αναπτυχθεί βιολογικά όπλα.

.

«Έχουμε λάβει από εργαζόμενους από Ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια τεκμηρίωσης σχετικά με την έκτακτη καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων πανούκλας, άνθρακα, τουλαρεμιία, χολέρα και άλλες θανατηφόρες ασθένειες στις 24 Φεβρουαρίου»

Ren TV

.

.

«Για να αποτραπεί η ανακάλυψη των γεγονότων παραβίασης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία του άρθρου 1 της σύμβασης των Ηνωμένων Πολιτειών για την απαγόρευση των βακτηριολογικών (βιολογικών) και τοξινικών όπλων, το ουκρανικό Υπουργείο Υγείας έστειλε εντολή σε όλα τα βιολογικά εργαστήρια για την επείγουσα εξάλειψη των αποθεμάτων επικίνδυνων παθογόνων αποθεμάτων»

Ρωσικό υπουργείο άμυνας

.

.

Οπως ανέφερε ο Igor Nikulin (μικροβιολόγος, πρώην μέλος της Επιτροπής του ΟΗΕ για τον Αφοπλισμό και τα Βιολογικά Όπλα) στο REN TV Τα συστατικά των βιολογικών όπλων που αναπτύχθηκαν στα συγκεκριμένα εργαστήρια είναι επικίνδυνα. Ενώ ανέφερε ότι το υπουργείο υγείας της Ουκρανίας και το Πεντάγωνο υπέγραψαν σχετική συμφωνία το 2014 στο Μαϊνταν για πανω απο 16 εργαστήρια.

.

«Σε αυτά τα εργαστήρια αναπτύχθηκαν βακτήρια και ιοί που ανήκουν σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Αυτά είναι η πανώλη, η τουλαραιμία, ο άνθρακας, η χολέρα και άλλα. Σε περίπτωση διαρροής, δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μπορούν να πεθάνουν αμέσως εκεί.

.

Τα βιολογικά όπλα είναι πυρηνικά όπλα για τους φτωχούς. Είναι πολύ φθηνότερα από τα πυρηνικά όπλα, και η ζημιά μπορεί να προκαλέσει όχι λιγότερη, αναπαράγονται. Το 2015, υπήρξε ένα ξέσπασμα του SARS στο Ternopil, το οποίο σκότωσε περισσότερους από 400 ανθρώπους. Καθώς Ως αποτέλεσμα, η ουκρανική κυβέρνηση αγόρασε από αυτό η ίδια η εταιρεία ένα εμβόλιο για 120 εκατομμύρια δολάρια»

Igor Nikulin – μικροβιολόγος, πρώην μέλος της Επιτροπής του ΟΗΕ για τον Αφοπλισμό και τα Βιολογικά Όπλα

.

Εικάζεται πως η Ρωσία θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες περισσότερα έγραφα.

.

πηγή πηγη πηγή

Από MacedoniaNET