Μοιράσου το Άρθρο

Μεγάλο σκάνδαλο με τον αντιπρόεδρο του συμβουλίου της επικρατείας Παναγιώτη Ευστρατίου. Στενός φίλος της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και φερόμενος ως σύντροφος της τέως προέδρου του συμβουλίου της επικρατείας Μαίρης σάρπ.

Ο Παναγιώτης Ευστρατίου φαίνεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικό που αποκαλύφθηκε τυχαία από ομάδα ΔΙΑΣ. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου στις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 ανήλικους, Έναν Ρομά, έναν αλβανό και έναν Ινδό. Οι τρεις βγαίνανε από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο δικαστικός και η ομάδα των αστυνομικών του σταμάτησε για έλεγχο.

Στην κατοχή των τρίων ατόμων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης .Οι τρεις υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι την κοκαΐνη τους προμηθεύσει ο 66 δικαστικός. Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια Κλήθηκε και ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου της επικρατείας Παναγιώτης Ευστρατίου ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Ύστερα από επικοινωνία της ηγεσίας της ελληνικής αστυνομίας με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ξεκίνησε έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Σε βάρος των τρίων ανήλικων έχει σχηματιστεί δικογραφία, Ο Παναγιώτης Ευστρατίου αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και υπάρχει άλλη διαδικασία για τους δικαστικούς.

Ο ανώτατος δικαστικός δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδουν .Υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των τρίων ανήλικων και των ναρκωτικών. Η υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ βάθος μιας και βγαίνουν συνεχώς καινούργια στοιχεία τα οποία αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή όχι τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *