Μοιράσου το Άρθρο

Το 12 χρονό κορίτσι από τα σεπόλια που είχε απασχολήσει πρόσφατα την κοινή γνώμη Δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο στην περιοχή των σεπολιων.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Όπως έχει γίνει γνωστό με μέχρι αυτή τη στιγμή το 12 χρονό κορίτσι που είχε πέσει πρόσφατα θύμα βιασμού και μαστροπείας δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που προσπάθησε να έχεις βάλει στο σπίτι της. Η μικρή αντιστάθηκε, ενώ ο άγνωστος κατάφερε να την τραυματίσει στο χέρι.

.

Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της 12 Χρόνης κοπέλας Ασπασία Ταραχοπούλου και Αντωνία Λεγάκη δεν είναι πρώτη φορά που οικογένεια δέχεται απειλές καθώς πριν δύο μέρες άγνωστο άτομο σταμάτησε μπροστά στον αδερφό της και του έκανε νόημα να μη μιλάει πολύ.

.

Όσον αφορά για το συγκεκριμένο συμβάν οι δικηγόροι της οικογένειας εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση :

.

«Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι 

.

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. 

.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. 

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. 

.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. 

.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΓΑΚΗ»

.

Από MacedoniaNET