Μοιράσου το Άρθρο

Παρόλες τις κυρώσεις που έχει κάνει η Ρωσια απέναντι στην Τουρκία σχετικά με τον πολεμικό εξοπλισμό Που έχει στείλει η δεύτερη στην Ουκρανία , αποφασιστικέ να σταλούν Δύο ρωσικά πυροσβεστικά αεροπλάνα για βοήθεια στην κατάσβεση των φωτιών που υπάρχουν στη χώρα.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Έτσι αποφασίστηκε η αποστολή δυο ρωσικών αμφίβιων αεροσκαφών τύπου Be-200ChS που ήδη έχουν αναχωρήσει για την Τουρκία ωστε να βοηθήσουν την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών. Όπως δήλωσε σχετικά την περασμένη Τρίτη στο TASS η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών.

«Με οδηγίες του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ανταποκρινόμενοι σε αίτημα της τουρκικής πλευράς, δύο αμφίβια αεροσκάφη του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Platov στην πόλη Rostov-on-Don προς τις τουρκικές πόλεις Mugla και Σμύρνη για να καταπολεμήσουν μεγάλες δασικές πυρκαγιές εκεί»

Τα συγκεκριμένα πυροσβεστικά αεροπλάνα είναι εξοπλισμένα με δεξαμενές νερού, και μεταφέρουν έως και 12 τόνους νερού ενω επιπλέον διαθέτουν θερμικό εξοπλισμό για τον εντοπισμό εστιών πυρκαγιάς.Εκτός από νερό, πραγματοποιεί ρίψεις με επιβραδυντικό υγρό ενώ μπορεί να μεταφέρει έως 64 άτομα.

Από MacedoniaNET