Μοιράσου το Άρθρο

Με νομοσχέδιο η Ρωσία, είναι έτοιμη να απαγορεύσει στην χώρα την προώθηση της ομοφυλοφιλίας εκτός από τις παιδικές ηλικίες που ίσχυε έως τώρα αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ρώσοι νομοθέτες υποστήριξαν ένα νομοσχέδιο την Πέμπτη που θα επεκτείνει την υπάρχουσα απαγόρευση της προώθησης της «LGBT προπαγάνδας» μεταξύ των παιδιών ώστε να περιλαμβάνει άτομα όλων των ηλικιών.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Σαν αποτέλεσμα το νομοσχέδιο σταματάει οποιαδήποτε προώθηση της ομοφυλοφιλίας online, με ταινίες, με βιβλία, με διαφημίσεις ή άλλο τρόπο, θα τιμωρείται με σημαντικά πρόστιμα.

.

Κάποιοι επικριτές θεωρούν αυτή την κίνηση ως μια προσπάθεια περαιτέρω εκφοβισμού και καταπίεσης των σεξουαλικών μειονοτήτων .

.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι αρχές έχουν ήδη να σταματήσει αρκετές πορείας «υπερηφάνειας» των ομοφυλοφίλων με την ισχύουσα νομοθεσία.

.

Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε ομόφωνα κατά την πρώτη ανάγνωση από την Κρατική Δούμα της Κάτω Βουλής, κάθε εκδήλωση ή πράξη που κρίνεται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία – διαδικτυακά, σε ταινίες, σε βιβλία, σε διαφημίσεις ή δημόσια – μπορεί να επισύρει πολύ βαρύ πρόστιμο.

.

Μία σημαντική σημείωση Και διευκρίνιση στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι ότι δεν τιμωρούνται οι ομοφυλόφιλοι, αλλά η προώθηση της ομοφυλοφιλίας.

.

Ο νόμος λέει ότι ο καθένας μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος στην Ρωσία, αλλά δεν μπορεί πλέον να προωθεί την ομοφυλοφιλία δημοσίως.

.

Πηγη: Reuters

.


Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 Βόλος ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Εμπρησμός Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης Τέμπη Τέμπη 2023 Τουρκία

.

Από MacedoniaNET