Μοιράσου το Άρθρο

Αλλάζει γνώμη ο Πούτιν και στρέφεται υπέρ των κρυπτονομισμάτων. Ο πρόεδρος της Ρωσίας παίρνει στάση υπέρ του Bitcoin μπροστά στην απειλή της Δύσης για διακοπή του SWIFT.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Έτσι μετά από αυτή τη στάση του Ρώσου προέδρου η ρωσική Κυβέρνηση μαζί με την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ήρθαν σε συμφωνία για το Νομικό καθεστώς που θα ισχύει για τα κρυπτονομίσματα.

.

Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα έχει συνταχθεί ένα νομοσχέδιο για την κυκλοφορία των ψηφιακών νομισμάτων με το οποίο θα αναγνωρίζονται ως νομίσματα. Θα έχουν δύναμη και άξια ακριβώς όπως το Ρούβλι και δεν θα θεωρούνται Απλά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία

.

ο Βλαντιμίρ Πούτιν πριν λίγο καιρό είχε ταχθεί υπέρ της νομοθετικής πρόβλεψης αλλά όχι της απαγόρευσης των κρυπτονομισμάτων ύστερα από την πρόταση της κεντρικής Τράπεζας για απαγόρευση εξόρυξη Bitcoin και διακοπής της κυκλοφορίας όλων των αποτελεσμάτων.

.

Η Ρωσική κεντρική Τράπεζα είχε εκφράσει έντονες ανησυχίες ότι τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας.

Η απόφαση φαίνεται να ερχετε ύστερα από την απειλή των Δυτικών, στο πλαίσιο των πιέσεων για το ουκρανικό ζήτημα, για διακοπή του SWIFT. Ο Πούτιν με αυτό τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε πληρωμή σε ένα δίκτυο σαν τον κρυπτονομισμάτων ανοιχτού κώδικα σαν του lightning network.

Από MacedoniaNET