Μοιράσου το Άρθρο

Κάθε λεπτό που περνάει όλο και περισσότερες είναι οι καταστροφές που προκαλούν οι Ρομά στο ελληνικό κράτος και στους ελεύθερους γηγενής Έλληνες πολίτες Καταστρέφοντας δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Με τον κρατικό μηχανισμό να έχει απ’ ότι φαίνεται παράλυση στο έλεος Των Ρομά, Οι οποίοι εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα με αφορμή το συμβάν με τον πυροβολισμό του δεκαεξάχρονου όπου τον αστυνομικό της ομάδας Δίας έχουν αρχίσει να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Όπως αναφέρει η ελληνική αστυνομία στην λεωφόρο νατο στην περιοχή του Ασπροπύργου , ομάδα Ρομά κοντά στις 9 το βράδυ, διέρρηξε κατάστημα με ελαστικά και του έβαλε φωτιά. Ενώ η πυροσβεστική ανέφερε ότι στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα τα οποία τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

.

.

Όλα αυτά ύστερα από την πυρπόληση αστικού λεωφορείου από νεαρούς Ρομά λίγο πριν στα άνω Λιόσια.Εκει στην διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, Ρομά έκαψαν ολοσχερώς ένα αστικό λεωφορείο στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες. Και όπως αναφέρει πυροσβεστική, επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. ενω στην περιοχή παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.

.

Με το ελληνικό κράτος να είναι πάλι απών και να μην μπορεί να βάλει σε τάξη την κατάσταση παρά μόνο να στέλνει μηνύματα μέσω του 112:

.

« Αν βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

.

Συγκλονιστικό το βίντεο από την περιοχή του Ασπροπύργου που έχει πιάσει φωτιά το μαγαζί με τα ελαστικά:

.

.

Από MacedoniaNET