Μοιράσου το Άρθρο

Άλλη μία περίεργη ιστορία κλοπής έρχετε στο φως με πρωταγωνιστή μια σπείρα Ρομά η οποία Πήγε να κλέψει και ανάμεσα στα Κλοπιμαία που σήκωσε από το σπίτι ήταν και ένα κλουβί με ένα καναρίνι που ήταν συντροφιά ενός αρρώστου κοριτσιού.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


.

Η ανάρτηση/ άρθρο αυτή έχει σαν σκοπό να βρεθεί το άτομο που αγόρασε το καναρίνι ώστε να παραδοθεί πίσω στην ιδιοκτήτρια του με στόχο να νιώσει καλύτερα.

.

«Λέγεται Λούης και μια εγκληματική σπείρα Ρομά τον έκλεψε την Παρασκευή από ένα σπίτι στην Πάτρα. Ήταν η συντροφιά ενός άρρωστου κοριτσιού και η έλλειψή του της έχει προξενήσει κατάθλιψη και κλονισμό στην υγεία της. Ο υπαίτιος συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στο αυτόφωρο, όμως πρόλαβε να πουλήσει το αγαπημένο αυτό πλάσμα σε μια οικογένεια που ζει στην Αθήνα και που εκείνη τη μέρα καθόταν σε μια καφετέρια της Πάτρας! Η οικογένεια της μικρής παρακαλεί θερμά για την επιστροφή του Λούη και θα αποζημιώσει τους ανθρώπους που το πήραν, μη γνωρίζοντας την προέλευσή του.

.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε όσοι περισσότεροι μπορείτε για να βρεθεί, είναι επείγον! Η οικογένεια που το πήρε ας επικοινωνήσει με το inbox μου αν το δει!»

.

.

Από MacedoniaNET