Μοιράσου το Άρθρο

Ένα πραγματικά αδιανόητο γεγονός συνέβη στο λιμάνι της Ρόδου καθώς μεγάλη ομάδα παρόλο που μεταναστών χωρίς χαρτιά μπλόκαραν τον απόπλου πλοίου με στόχο να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν προς την πρωτεύουσα της χώρας .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

188
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το συμβάν έλαβε χωρα το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι της Ρόδου καθώς περισσότεροι από 400 παράνομοι μετανάστες χωρίς χαρτία, ζητούσαν επίμονα την μεταφορά τους από το νησί της Ρόδου. Τελικά για να εκβιάσουν την κατάσταση μπήκαν μπροστά από τον καταπέλτη του πλοίου «Νήσος Χίος», εμποδίζοντας τον απόπλου του.

@latinopoulou Ξέφραγο αμπέλι η χώρα μας. #fy #fyp #foryou #foryourpage #greece #greeks #rodos #athens #thessaloniki #safety #law #order #women #men #families #protection #mitsotakis #nd #syriza #kasselakis #fonilogikis #latinopoulou #staystong #children #viral #tiktok #tiktokgreece #unbelievable ♬ πρωτότυπος ήχος – Latinopoulou Afroditi

Αίτημα τους ήταν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν να μετακινηθούν άμεσα από το νησί είτε σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας, είτε στην ενδοχώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, Συνελήφθη ο 41 χρόνος επικεφαλής της ομάδας των αλλοδαπών που ήταν υπεύθυνος για την συγκέντρωση.Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πηγάδια Καρπάθου – Κάσου – Σητείας – Ηρακλείου – Θήρας και τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ , Ροδιακή Εφημερίδα

.

.

.

.

Από MacedoniaNET