Μοιράσου το Άρθρο

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, λόγο ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Κάνε Subscribe στο κανάλι του MacedoniaNET στο YouTube

.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη»

Αντώνης Κανάκης

.

Ο παρουσιαστής με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε την έναρξη της σημερινής εκπομπής το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα. Σαν αποτέλεσμα των καταγγελιών για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το όνομα του Στάθη παναγιωτόπουλο είχε ήδη αφαιρεθεί από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

.

Σε ανώνυμη ανάρτηση διαβάζουμε ότι η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστής εκείνος όμως προσπάθησε να τα βρουν εξωδικαστικά.

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε»

αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά του παρουσιαστή…


.

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Ανακοίνωση ΑΝΤ1

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *